vores vinreoler

Vinreol er noget enhver lejlighed skal have

At finde den rigtige opbevaring til din vinsamling kan til tider være en skræmmende opgave, med så mange faktorer at overveje og muligheder for at vælge mellem. For at gøre dette arbejde lidt nemmere for dig, har vi samlet vores første ultimative guide til at vælge det rigtige træ vinreoler.

Vinreoler anses ofte for at være den traditionelle måde at opbevare vin på i hjemmet. For dem der ofte har et par flasker liggende rundt og venter på at være fuld, sikrer opbevaring af vin vandret, at korken forbliver våd inde i flasken og forhindrer det i at smuldre. Mens mange vinfans ville elske en, er vinkældre ofte ikke en mulighed for den gennemsnitlige bolig eller små virksomhed, når der ikke er plads nok. Derfor gør vinreoler et godt alternativ, med små stativer til rådighed for over eller under counter storage eller større stativer, der kan installeres i spisestuer eller barer.

Vinreol er rigtig lækkert at have i sin lejlighed

Hvorfor skal du vælge et træstativ?

Trævinduer tilbyder en stabil, robust og holdbar løsning til opbevaring af vin. En bred vifte af design, former og stilarter kan ofte findes, selv om eg har tendens til at være et populært trævalg til mere strukturerede stativer. Træholdere er ideelle til hjemmet, hvilket giver en omkostningseffektiv måde at holde dine vinflasker sikkert på. Med forskellige trætyper og træfletter kan vinreoler er nemt blandes med et rums design, der matcher indretningen og eksisterende træfarver på værelset. I modsætning til kabinetter eller kældre kan vinreoler også flyttes meget let, hvis du nogensinde vil flytte din vinsamling til et andet rum eller endda flytte hus. Bortset fra lejlighedsvis stødning og kontrol af, at stativet stadig er sikkert, sikkert og tæt sammensat, er der meget lidt vedligeholdelse, der kræves for at få det bedste ud af din vinopbevaring.

Hvor mange flasker vil du opbevare?

Det vigtigste spørgsmål at spørge dig selv, når du overvejer, hvilket vinreoler der skal købes, er hvor mange flasker du sandsynligvis vil opbevare ad gangen. Hvis du sjældent køber mere vin end du har tænkt dig at drikke om en uge, vælger du et mindre rack, der passer til ni til tolv flasker, der vil være rigeligt plads, så du kan beholde en tilstrækkelig forsyning – plus eventuelle flasker du kan være begavet over år! For mere alvorlige vinentusiaster er der plads til opbevaring af op til 90 flasker vin. Her på Tanglewood kan mange af vores vinreoler være forbundet med et sæt, så du kan vokse din lagerplads, hvis du finder din vinsamling stigende.

Reoler hvor du kan have vin

Hvor skal du holde vinreoler?

Du skal nærmest overveje, hvor du vil beholde vinreoler – i betragtning af antallet af flasker, du vil opbevare, vil have indflydelse på dens størrelse. For korrekt opbevaring af vin skal mange faktorer overvejes, såsom lys niveauer, temperatur og forstyrrelse. For at sikre, at vinen får den bedste behandling, så prøv at vælge et sted, der ikke er i direkte sollys, og det bliver ikke for varmt. Et rum, der ikke bruges hele tiden, som et spisestue, kan være en god indsats, da det er mindre sandsynligt, at folk går igennem og ‘forstyrrer’ vinen (dvs. færre chancer for at banke flasker over!) .

Hvilken farve skal mit vinhyller være?

Når du har valgt værelset, vil du installere dit vinreoler i; så kan du bestemme, hvilken farve vinreoler der skal købes. Tænk på farverne på træelementer i øjeblikket på værelset, såsom stole, borde eller endda døren, og overvej hvilken farve der bedst passer til eller supplerer disse nuancer. Her på Tanglewood kan vores traditionelle vinreoler komme i fem forskellige træpletter; lys eg, mørk eg, sort aske, brændt eg og Bordeaux.

Hvis du vil se bort fra det traditionelle vinreoler, eller hvis du har et mere kompakt rum at arbejde med, så vælger du en vinopbevaringskubus, kan det være et godt alternativ. Vinopbevaringskuber kommer i enten træ eller akryl og kan lagre 12 eller 24 standardflasker. De er i det væsentlige en terning, med et diagonalt kryds indenfor, der forbinder hvert hjørne, for at skabe fire sektioner. Kuber kan være særligt nyttige, hvis du har tendens til at købe din vin ved sagen, da du måske ikke behøver at tjekke etiketten på hver for at identificere den, så de kan alle gemmes i en enhed. Vinklubber er også en god mulighed for champagne drinkere. Nogle gange har vinreoler er slots, der ikke er helt store nok til at passe til de større flasker, der bruges til at holde Champagne, men kubelageren kan gemme mellem 12 og 16 flasker!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *