af ​​isolering

Vejledning til isolering

Hjemisolering er en vigtig del af styringen af ​​din bolig interne temperatur. Den rigtige mængde isolering på dit loft, vægge og gennemsøgningsrum danner en barriere mellem indersiden af ​​dit hjem og det ydre. Om sommeren betyder det køligere temperaturer indeni, og at din aircondition fungerer mere effektivt. Om vinteren holder isolering kølige Ohio-vintre i skak. Valley Insulation diskuterer, hvor meget boligisolering du har brug for.

R-værdier i Cincinnati

Standarder for R-værdier i boligisolering varierer afhængigt af hvor isoleringen går. Insulation Institute anbefaler husejere at isolere deres lofter med R-værdier fra R-38 til R-60. Gulvisolering skal være R-25 til R-30, og væggene skal være R-13 til R-21 i Cincinnati. Højere R-værdier for loftsisolering forekommer af to grunde. Først slipper varm luft nemt ud gennem loftet, når den stiger op i dit hjem. For det andet kan installatører let tilføje mere isolering mellem loftsbjælker.

Tykkelse

Tykkelsen til boligisolering i regionen Greater Cincinnati afhænger af, hvor isoleringen går. Løs fyldisolering varierer mellem 13 og 18 tommer dybt på loftet. Vægisolering afhænger af tykkelsen af ​​væghulrum, som typisk er 3 ¼ til 3 ½ inches tykke. Led i et gennemsøgningsrum, der holder dit hjem gulve, er overalt fra 9 til 11 tommer dybe.

Hvordan ved du at du har valgt den rigtige isolering

Forståelse af R-værdi

R-værdi måler effektiviteten af ​​isolering for hvert tomt materiale. Nu-Wool indblæsningsisolering har en R-værdi på 3,8 pr. Tomme, hvilket svarer til en R-værdi på 13,3 for vægge. Crawl pladsisolering kan udgøre R-værdier på 35 til 41. Celluloseisolering som Nu-Wool fungerer vidunderligt på et loft, hvor R-værdier kan variere fra 50 til næsten 70. Hvor meget boligisolering vi lægger på loftet afhænger af hvor meget isolering du allerede har, og hvor meget vægt dine lofter kan have.

Tilføjelse af det hele

Det vigtigste mål for hvor meget boligisolering du har brug for kommer til den samlede effektivitet. Dette sker ved at forhindre sving i lufttemperaturen mellem indersiden og ydersiden af ​​dit hjem. Med tiden sparer du flere penge på dine regninger ved at reducere, hvor meget din aircondition og opvarmning løber. Jo længere du ejer dit hjem, jo ​​flere penge sparer du med den rigtige mængde boligisolering.

Bogstaveligt talt fremstillet af spundet glas var glasfiberisolering oprindeligt noget af en ulykke. I 1932 forsøgte en forsker at forsegle to glasblokke sammen med en vakuumforsegling, når en eksplosion af højtryksluft frembragte en masse fine fibre fra det smeltede glas. Til sidst leverede en raffineret version materiale til tøj, både, fiskestænger, bildele og boligisolering.

I dag forbliver fiberglasisolering i enhver form – lyserød, gul, grøn eller hvid, overfor eller udvendig, ruller eller batts – en effektiv og populær isolator. Hver tomme af tykkelse leverer en termisk modstandsværdi på cirka R-4. Selvom det kan overraske dig, sparer fiberglasisolering også op til 12 gange så meget energi, som det kræver at producere. Mens isoleret overfladebehandling hæftes på vægstifterne, installeres ubeskyttet glasfiberisolering lidt anderledes, men giver de samme fordele.

Følg de forskellige trin for at isoler

1.Mål det rum, isoleringen har brug for. Mellem stenderne er afstanden typisk enten 16 tommer eller 24 tommer. Kontroller for at verificere og bruge for alle normalstore områder i normal størrelse. Genmåling kun, når det er nødvendigt. I de fleste tilfælde er isoleringen tilgængelig i den bredde, du har brug for, hvilket fjerner breddesnit.

2.Find den nødvendige isoleringslængde. Dette vil kun variere, når du skal installere delvise stykker, så de passer til forhindringer, eller hvis du bruger delstykker i et hvilket som helst område. Føj 1/2 tommer til hver længdemåling for at sikre en tæt pasform.

3.Læg enten et slag eller rulle med ubeskyttet isolering fladt på din arbejdsoverflade. Mål den nødvendige længde. Placer en tømrers firkant eller anden udrangerning oven på isoleringen. Tryk ned for at komprimere isoleringen langs skærelinien ved kanten af ​​firkanten. Kør en hjælpekniv gennem isoleringen, der skal skæres. Brug saks, alternativt.

4.Tag fat i isoleringen øverst. Hold det op til studhulrummet, og tryk toppen af ​​isoleringsstrimlen ind i væggen. Træk straks lidt ud. Den første handling tvinger stykket til at passe mellem tapperne, den anden fluffer det lidt ud; komprimeret isolering

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *