dit massagebrikse

Massagebrikse til dig

En god massagebriks er et must for ethvert hjem, uanset om du praktiserer at yde massageydelser professionelt. At have en let tilgængelig, når din krop har brug for at forkæle er en bekvemmelighed, som alle hårdtarbejdende voksne ville sætte pris på.

Imidlertid er massagebrikse ikke skabt ens.

Når du vælger massageudstyr til dit hjem, skal du veje forskellige faktorer som bredde og højde, justerbarhed, bærbarhed, aluminium mod træ, skumtype eller andet polstring og mange flere. Alle disse faktorer kombineret vil bestemme, hvor behagelig bordsmassagen vil være.

Det foldende massagebrikse, du skal bruge til hjemmebrug, betyder ikke nødvendigvis billigste. Prisen på massageudstyr varierer normalt på grund af de anvendte materialer. Indgangsniveau professionelle massagebrikse vil være nok for de fleste terapeuter. Men hvis dette er din karriere og har været i årevis, vil investering i et bord af højere kvalitet tjene dig længere end blot at betale for den mest overkommelige pris, du kan finde.

Når du vælger en letvægtsportabel massagebriks, er der 3 vigtige faktorer at bemærke:

Massage type – Er du specialiseret i en bestemt massage som rolfing? Hvis det er tilfældet, skal bordet du har brug for, passe længdekravene for at imødekomme dine bevægelser. Som et eksempel kræver rolfing en meget lav bordhøjde.

Massagebrikse til forskellige ting

Antallet af rejser – Vil du tilbyde hjemmeopkald udelukkende? Hvad er rækkevidde af steder, du er villig til at gå til? At forstå mængden af ​​rejse er vigtig for at vælge dit bord, da du vil have en, der er bærbar, letvægts, nem at sætte op og selvfølgelig holdbar til at modstå regelmæssig bevægelse.

Budget – Når du har identificeret målingerne og rejsekravene til dit massagebrikse, er det tid til at afveje omkostningerne til alle massageudstyr, der passer til dine specifikke behov.

Overvej dit massagebrikse som møbler i dit hjem. Du vil gerne spare på og investere i noget, du virkelig vil, før du køber. Det vil tjene din virksomhed i det lange løb og forhindre hurtig udskiftning, der bare fordobler de penge, du brugte til udstyr.

Nu hvor du kender de vigtigste faktorer at overveje, er her 10 must-see massagebrikse til hjemme brug:

Denne massagestol fra SierraComfort er lavet af bøg af hårdttræ og bomuldsfyldte lagner. Det er en ideel ledsager til hjemmeservicemassage. Den har justerbar / aftagelig ansigtsvugge og 2,5-tommers skumdæk lavet for at give ekstra komfort til enhver klient.

Massagebrikse er blevet populært af flere årsager

SierraComforts altomfattende massagebrikse har også masser af bærbarhedsfunktioner, fra bæreposen og bolster-kombinationsboksen til de mange opbevaringsposer (til håndklæder, olier osv.).

PROS

Flot sæt massage tilbehør

Tydelig holdbarhed af sting

olieafvisende og vandtæt PU-læder (gør bordets levetid længere)

Stor ekstra støtte fundet på ben med spændingsledninger

ULEMPER

Duften af ​​bøg kan ikke være for alle (kan være stærk, selv efter at du har sendt den ud i uger)

Max vægt ikke opfyldt (sikker for kunder under 200 pounds, selvom annonceret for op til 400 lbs)

ER DET VÆRDT DIN PENGER?

SierraComfort All-Inclusive Portable Massage Table vil helt sikkert få din opmærksomhed, da den kun er prissat til under kr 120 for noget så “altomfattende”. Men denne enhed er bedst til træning på ét sted, og ikke noget, du ville chug overalt overalt Du går.

BESTMASSAGE NEW BLACK 84 PORTABLE MASSAGE TABLE

BestMassage’s New Black 84 kan ikke se så skræmmende ud som andre foldende massagebrikse, men der er en god grund til, at det har været Amazonas valg i flere måneder – dette bord leverer. Det kan se ud til at være flammet i starten, da massagebrikse ikke går med et fancy design, men når du ligger ned, vil du straks føle robustheden. Den højkvalitets bøg af hårdt træbord kan klare op til 450 pund.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *