15 bedste køkkenvaske

Køkkenvask er vigtigt i et hvert hjem

Denne køkkenvask stil er struktureret til at blive droppet i en åbning i bordpladen. Top-montering eller drop-in køkken Top 15 bedste køkkenvaske i 2019 synke har en fælg / læbe, der holder vasken på plads og genererer et færdigt look.

Topmonteringsvaske er også let at installere. Vaskens læbe mindsker behovet for et indre støttesystem under skranken, hvilket gør dette til et fint valg for gør-det-selv-brugere på et budget. Når det drejer sig om topmonteringsvaske, akkumuleres imidlertid afskum og snavs let i området mellem læbe og tæller.

Undermount

En undermonteret vask er monteret under disken. Der er ingen læbe / kant, der angiver, at modkanten falder åbent ned i køkkenvask.

Det giver et friskt, moderne udseende; denne funktion kræver mindre rengøring, da affald kan tørres lige i vasken. Undermonterede modeller omfatter ikke riller og sprækker, hvor mad ophobes. Undermonteringsmodeller har brug for større indsats for at installere, da vasken skal limes på tællerens underside.

Self-Rimming

Disse dræn har en kant, der går ind i den del nøjagtigt over din store skabsbordplade. De er utroligt enkle at installere. For at montere det skal du placere det i skabet og derefter bruge klæbende eller cementmateriale til at fastgøre det. Kanten understøtter vasken.

Køkken til dig og dit hjem

Selvrimmende dræn er relativt elastiske og problemfri at rengøre. De er trendy og en smuk tilføjelse til ethvert sædvanligt eller up-to-the-minute køkken. Disse dræn leveres i en samling farver for et tilpasset look.

Quartz

Kvartsvaske er idylliske for store bordplader. De fleste modeller har en tidligere forudinstalleret bordplade. Bare pas det med køkkenets vandsystem. På grund af deres enorme størrelse gør kvartsvaske et lyst valg til et kommercielt køkken.

Prep Sink

En prep-sink er en modsætning til kvartsvasken. Det er forholdsvis mindre og en fremragende mulighed for et lille køkken eller til en aftagelig vask til at skylle grøntsager, frugter.

En prep-sink er nyttig, når du ønsker at vaske friske råvarer eller dræne pasta. Du kan installere en lille vandhane lige over vasken. På grund af deres design og dimension kan præ-dræn fungere som en barvask til at skylle briller og lave de bedste 15 bedste køkkenvaske i 2019-køkkenretter.

Hvad er det bedste materiale

For en ny vaskekøber kan den enorme variation af materialer gøre det vanskeligere at købe den korrekte vask. Dette segment diskuterer de forskellige materialer, der bruges til at skabe køkkenvaske.

Rustfrit stål

Rustfrit stål er den mest populære mulighed. Næsten 70% af dræn er konstrueret med rustfrit stål. Sammenlignet med forskellige materialer er rustfrit stål til en rimelig pris og har enorm alsidighed i installationstyper.

Rustfrit stål klassificeres i måler. Lavspændingsstål er tungere; topmåleren er lettere. De fleste dræn falder inden for 15-24 gauge array, og størstedelen af ​​boligvasken er typisk midt i 18-22. Stålplader, der bruges til at fremstille dræn, har en dybde fra 0,048 ″ -0,030 ″.

Konventionel visdom indikerer, at stål med tungere gauge giver en overlegen vask, men måleren kan have svag indflydelse på den samlede kvalitet. Imidlertid er en tyngdepunktsvaske noget mere modstandsdygtig over for buler og er klassisk mindre støjende. Rustfrit stål er højere end andre materialer, selvom adskillige dræn har en spraybelægning / polstring for at reducere støj. De tilbyder enestående modstand mod høj temperatur og pletter.

Mens holdbart, rustfrit stål kan ridse let og vise vandplader tydeligt, og det er svært at holde dem ser pletfri ud konstant.

Granitkomposit

Sammensatte dræn er granit eller kvarts. Sammensatte dræn fremstilles ved blanding af knust granit eller kvarts med harpiksfyldstof. Blandingen varierer afhængigt af merchandise og producent, men det er typisk 80% sten og 20% ​​harpiks.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *