en teambuilding

Hvad skal teambuilding hjælpe på

Du behøver ikke at bruge en masse penge for at afholde teambuilding-begivenheder på din arbejdsplads, og de behøver ikke være overvældende eller komplicerede. Du vil bare skabe strukturerede muligheder for medarbejdere til at blande sig. Du kan tilbyde en teambuilding-frokost, et teambuilding-møde eller en teambuilding-rejse.

Du kan planlægge aktiviteter på arbejdspladsen eller i dit lokalsamfund for dine ansatte. Det kan være så simpelt som at samle alle sammen i et rum.

Frokostdiskussion og teambuilding grupper

Sørg for frokost til hele virksomheden eller til en afdeling eller arbejdsteam. Tildel medarbejdere til forskellige arbejdsgrupper på op til 10 personer til at diskutere og svare på arbejdsrelaterede spørgsmål.

Hvis du ikke er ligeglad med hvem der er i hvilken gruppe, er en sjov måde at opdele medarbejdere at lægge numre på bunden af ​​pladerne. Alle ansatte, der har en “1” på deres tallerkener, kan tage deres frokost og mødes på biblioteket. De med en “2” på deres tallerkener kan flytte til mødelokale B. Holdopbygning af frokost er en fantastisk mulighed for at hjælpe medarbejderne at lære hinanden bedre at kende, og hvem er ikke klar til frokost?

Hjælp dine kollegaer med bedre teambuilding

Tag-en-medarbejder-til-arbejde-dag

Planlæg medarbejdere til at besøge andre afdelinger for en take-an-medarbejder-til-arbejdsdag. Medarbejdere er altid nysgerrige efter, hvad de andre gør. Tilfredsstille deres interesse og introducer dem til en helt ny arbejdsgruppe undervejs.

Jobskyggning er et lignende koncept. Det giver også en medarbejder mulighed for at udforske alternative karriereveje. Det er nemt at sammensætte, og det koster kun medarbejdernes tid.

Muligheden for at observere i en anden afdeling giver medarbejdere mulighed for at deltage i teambuilding, der forbedrer samarbejde og forståelse på tværs af afdelingerne. Det giver også ansatte en chance for at udforske andre karriereveje.

Giv komfortable samarbejdsrum

Giv sofaer, snacks og drikkevarer, og bed medarbejderne planlægge pladsen, da de muligvis reserverer et konferencelokale. Kræv, at de spiser al mad og drikke fra en serveret frokost eller alle pauserumssnacks i en gruppeoplevelse.

Medarbejdere overalt i virksomheden eller i en enkelt afdeling kan frivilligt til at læse og diskutere en bestemt bog i en arbejdsbogklub. Virksomheden køber bøgerne til de ansatte, og de mødes ugentligt for at diskutere et kapitel eller to.

Medarbejdere skiftes rundt og leder diskussionen om kapitlet i de bedste bokklubber. Derefter kan en anden medarbejder lede diskussionen om konsekvenserne for virksomheden af ​​det, de læser.

Hold, der mødes ofte, har muligvis ikke brug for isbrytere, men de kan komme godt med, når du danner et nyt hold. De fungerer også godt, når du om disponerer et hold. Hjælp medarbejderne med at lære hinanden at kende og forbedre deres evne til at arbejde godt sammen.

Isbrydere er især gode til møder. Sørg for, at hvert hold har etablerede holdnormer og forholdsretningslinjer, hvis de samarbejder i en periode.

Hjælp dine kollegaer med teambuilding

Sørg for gruppeguiding

En-til-en-vejledning er vigtig for medarbejderne, og det anbefales altid, når du bringer en ny medarbejder ind i din organisation. Gruppeguiding af en senior manager eller manager er også en anden mulighed for teambuilding. Medarbejdere lærer nye færdigheder og tilgange mens de viderefører deres forhold til kolleger.

En anden type gruppeguiding involverer at have en medarbejder, der har et bestemt kvalifikationssæt, lære andre medarbejdere, der ønsker at lære. Medarbejderen kan mentorere grupper af andre for at få dygtighed eller viden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *