i et drivhus

Drivhuse kan bruges til cannabis også

Da den juridiske industri begyndte at dukke op, blev indendørs cannabis voksenfaciliteter betragtet som ideelle til optimal vækst på grund af evnen til at kontrollere miljøet helt. Industrien ser dog et stadigt fald i cannabispriserne, så det bliver stadig dyrere at drive en indendørs vækstfacilitet. Som sådan vender flere og flere producenter sig til drivhusstrukturer for deres cannabisopdræt.

Drivhuse blev oprindeligt set til at udgøre en række udfordringer for cannabisavlere, men da marihuana drivhusdesign og teknologi er avanceret, lærer producenterne hurtigt, at de kan få meget mere bang for deres buck ved at dyrke cannabis i et drivhus i stedet for i et lager.

Cannabis har også vist sig at være en utrolig lukrativ afgrøde for veterandrivhusproducenten med tidligere erfaringer i vegetabilske eller prydplantehuse. Mange af producenterne har været i stand til at eftermontere deres eksisterende kommercielle drivhusstrukturer til at rumme den nye afgrøde, men eftermontering af et drivhus for at dyrke cannabis har sine egne udfordringer med nogle store overvejelser at gøre. Men hvis det gøres rigtigt, vil din cannabis drage fordel af det naturlige lys, som kun et drivhus kan tilbyde, samtidig med at man opretholder evnen til at styre miljøet for maksimal produktion.

Her er fire af de vigtigste overvejelser, der gør et kommercielt marihuanadrivhus anderledes end et prydplantedrivhus:

Drivhuse er til at dyrke planter i

1. Belysning

Voksende cannabis i et drivhus giver gavn for naturligt sollys, hvilket gør et drivhus til en utrolig omkostningseffektiv metode til voksende kommerciel cannabis. Naturligt lys er fantastisk til planterne og vigtigst af alt er det gratis! De fleste analytikere vurderer, at en producent, når man ikke behøver at køre lys i 12 til 18 timer om dagen, kan spare fra 50 til 90 procent i energiomkostninger sammenlignet med en indendørs vækst.

Imidlertid er der stadig brug for korrekt supplerende belysning i et kommercielt cannabisdrivhus. En særlig overskyet dag kan ikke give samme lysintensitet på en klar, solrig dag. Du har også brug for supplerende belysning for at udvide de kortere vinterdage. Under det vegetative stadium har afgrøden en betydelig mængde lys over hele baldakinen for virkelig at blomstre. Et eksisterende drivhus kan have supplerende belysning, men det vil sandsynligvis ikke være det layout eller den intensitet, der kræves til din marihuanaafgrøde.

Lys deprivation, eller mørklægningsgardiner, er ikke nødvendigvis unikke for cannabisindustrien og er faktisk ret almindeligt i ornamentale drivhuse. Poinsettier, kalecher og krysantemum er alle eksempler på planter, der kræver let deprivation, men da cannabis er en så høj værdi afgrøde, bør kvaliteten af ​​gardiner i et eksisterende drivhus eller evnen til at installere mørklægningsgardiner i et drivhus grundigt vurderes.

Cannabis er en kortblomstrende plante og kræver totale blackout i bestemte perioder for at stimulere planterne til at blomstre. Det er også vigtigt at installere lysfælder over alle udstødningsventilatorer, så der ikke kan komme lys i vejen til planterne. Sørg for at du arbejder med en velrenommeret drivhusproducent for at lette konstruktionen og sikre, at du får de bedste kvalitets belysningstabiner.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *