offentlig transportfirma

Det bedste fragtfirma der er

folk kan være en nøgløsning på omkostningsproblemet. I øjeblikket kører BEB’er og hybridbusser for det meste i USA, Europa og Kina. Brasilien og Indien er også startet med elektrisk og hybrid offentligt transportfirma. Selvom det globale busmarked domineres af dieseldrevne busser, efterfulgt af hybridelektriske og alternative brændstofbusser, med de teknologiske fremskridt (såsom integreret eAxle, trådløs opladning og regenerativ bremsning) forventes efterspørgslen efter BEB at vokse til den hurtigste sats i de kommende år.

4. Intelligent offentlig transportfirma

Et ideelt kollektivt transportsystem kan være en enkelt-stop-løsning til problemer som stigende brændstofpriser, trafikbelastning og stigende drivhusgasemissioner. Regeringer, OEM’er og teknologileverandører fokuserer nu på integreret mobilitetsløsning. Med dette system bliver første-mile- og sidste-mile-problemet taget hånd om af en stationsbaseret mobilitetsløsning, og intra-by- og intercity-transportfirma styres af busser og højhastighedstog og metroer.

Den platform, der bruges til en integreret mobilitetsløsning inkluderer alt fra søgning efter en rejse, transportform, kontrol af tidsplanen, bookinger, rutning og betaling. I intelligent offentligt transportfirma inkluderer offentlige transportsystemer CCTV-kamera, GPS-enheder, digitale skærme, automatiserede stopmeddelelser og Wi-Fi-enheder. Disse vil have applikationer såsom rejsendes informationssystem, elektronisk betalingssystem, smart billetsystem og automatiseret passagertællersystem. De kommende metro- og højhastighedstogprojekter og regeringsinitiativer for elektriske / hybridbusser vil opmuntre intelligente spillere i offentlig transport.

Se de forskellige fragtfirmaer

For nogle år tilbage forventedes det ikke, at autonome lastbiler og busser blev kommercialiseret før 2025. Nogle undersøgelser forudsagde også, at de ikke ville kommercialiseres før 2030. Mangel på chauffører, høje lønninger og ulykker under langdistancerejser er et par faktorer, som kan fremskynde udviklingen i autonome erhvervskøretøjer.

Kørselsafspiller Uber (Otto), Alfabet (Waymo) og få OEM’er, såsom Peterbilt Trucks og Embark, arbejder på autonome lastbilteknologier. Navya Company, Navy Arma & AAA, Easy Mile, SB Drive og Auro er de virksomheder, der arbejder mod autonom bustransporttjeneste. Singapore-regeringen har meddelt, at de planlægger at indføre førerløse busser på vejen fra 2022. Nanyang Technological University (Singapore) bruger allerede førerløse skyttelbusser på sin campus. Med al denne udvikling og investeringer i udvikling af førerløse erhvervskøretøjer forventes det, at teknologien kan kommercialiseres inden det forventede tidspunkt.

Find ud af mere

For yderligere detaljeret analyse af transportindustrien henvises der venligst til nedenstående links. Følgende rapporter dækker transportindustriens statistik, transporttendenser og meget mere:

 

Smart Solutions marked for massetransit

Kunstig intelligens på transportmarkedet

High-Performance Trucks Market

Rapporter fra MarketsandMarkets hjælper interessenter med at forstå markedets puls og giver dem information om vigtige markedsdrivere, begrænsninger, udfordringer og muligheder.

Hvad for et firma vælger du?

Om forfatteren: Amey Amanaji er assisterende manager for bil- og transportforskning på MarketsandMarkets. I mere end 5 år har han arbejdet med projekter inden for bil- og transportdomæne relateret til nye teknologier, go-to-market-strategi og brancheevaluering.

Ny hvidbog om selvkørende køretøjer

For yderligere indsigt i de forstyrrende tendenser inden for transportbranchen skal du downloade hvidbogen “Vil selvkørende køretøjer være en realitet inden 2025?” Klik på knappen nedenfor for at lære mere om denne gratis ressource.

Emner: Transportfirma og forsendelsesindustriens indsigt Tung industri

Jeg værdsætter faktisk dit indhold. Kommentaren har virkelig toppet min interesse. Jeg vil abonnere på din kanal og fortsætte med at tjekke for nye detaljer. Denne indsigt hjælper virkelig til vores start-infrastruktur Tampa Airport Taxi. Jeg leder efter nogle gode blogsider for god info. Jeg søgte gennem søgemaskiner og fandt din uddannelsesmæssige kanal. Jeg kan godt lide din kommentaranalyse af høj kvalitet plus dine udsendelsesevner. God artikel!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *